Mikä juttu?

 Mikä juttu?

Niimpä. Ei olla siitä itsekään ihan 100 % varmoja. Blogi kai tää on. Tää nimi kertoo jo aika paljon meidän ideasta, mutta ehkä avataan sitä vielä. Pähkinänkuoressa tarkoituksena on kannustaa muita tarttumaan hetkeen ja nauttimaan elämästä ilman ennakkoluuloja tai pelkoja. Miksi? Koska ollaan itse joskus jääty pois ikimuistoisista kokemuksista sen takia, ettei olla uskallettu näyttää, millaisia me oikeasti ollaan. Lisäksi halutaan inspiroida muita toimimaan toisin ja luomaan omannäköisiä kokemuksia, jotka muistaa loppuelämän. 



Tämän blogin luominen on hyvä esimerkki, mitä tapahtuu, kun tarttuu hetkeen ja antaa vaan mennä. Olimme perus videopuhelussa keskenään (ollaan siis kamuja:)) klo. 10 illalla. Keksittiin tosi tyhmiä totuuksia ja tehtäviä ja jostain se vaan tuli. Aloitetaan blogi. Ja laitettiin jostain syystä tuumasta toimeen samalla sekunnilla. Kaikki lähti nimen keksimisestä. Ensin se oli leijona ja vesimies,  sitten vegaani ja karnivoristi (mukana suoraan sanottuna vähän yliliioittelua)→ virrasta jääneet ( ei koskaan mennä “virran mukana”, tehdään kaikki pinnalla olevat jutut myöhässä ja ollaan muutenkin vähän...outoja) Lopulta päädyttiin lauseeseen/ elämän ohjeeseen/ mottoon, jota kuulee oikeastaan vähän joka puolelta. Leijona aina hokee sitä ja se on jotenkin jäänyt mieleen. Nyt kun miettii, siinä on aika hyvä sanoma ja se kuvastaa nimenomaan sitä, mitä haluamme viestiä ja korostaa. 


Vähän perustietoja meistä kahdesta:


Leijona

15, kohta 16.v tyttö Etelä-Suomesta, kilpasuunnistaja, koiran omistaja, todennäköisesti pidempi kuin sä, omatoiminen juoksija ja pianisti, videopelien pelaaja. Huolehtii blogin tietoteknisistä asioista ja tekee sisältöä.


Vesimies

16.v tyttö Etelä-Suomesta, sulkapalloilija, pianonsoittaja, amatööri voimistelija, varmasti lyhyempi kuin sä, maailmanpelastaja, kirjatoukka, juoksija, perfektionisti.

Suunnittelee blogin esteettistä puolta ja sisältöä.


Voitte arvata kumpi tässä on?

Olemme tunteneet nelos luokalta asti ja olleet siitä lähtien tosi läheisiä kavereita. Ollaan tosi erilaisia, melkein vastakohtia, mutta silti aika hyvä tiimi. Molemmat erittäin määrätietoisia, sitäkin eri tavoilla. Kumpikaan ei anna periksi helpolla, joka on tietyllä tavalla hyvä ja tietyllä tavalla huono.  Pystytään puhumaan toisillemme mistä tahansa eikä oikein välitetä siitä, mitä muuta ajattelevat. Edellinen on myös yksi syy, miksi aloimme kirjoittamaan tätä blogia, sillä haluamme näyttää, ettei kannata jarruttaa omia haaveita muiden mielipiteiden takia.  Kaikkien puolien jälkeen hyväksytään toisemme ja muut ihmiset aina sellaisina, kuin kukin on.


Mitä me halutaan sitten saavuttaa tällä kaikella? Oikeastaan vain antaa muille vertaistukea sekä potkua omien unelmien tavoitteluun, sillä sellaista mekin oltaisiin totisesti tarvittu joitakin vuosia sitten. Tämä blogi tulee pitämään sisällään monipuolista sisältöä, johon te lukijat voitte tietysti vaikuttaa, antaa palautetta ja ideoita. Mikä juuri sinua kiinnostaisi? Toivottavasti jokainen saa tästä blogista jotain irti. Muistakaa, että elätte oikeesti vaan kerran. :3 


            -vesimies ja leijona


( ja kyllä osataan kummatkin kirjoittaa, mutta joskus pienet kirjaimet näyttää kivemmalta kuin isot.) 


Kommentit